Ραντεβού με την επιτυχία Ο Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ



Ραντεβού με την επιτυχία είχε για άλλη μια φορά ο Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της Ευρώπης επιπέδου G1 που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας στις 29-30 Οκτωβρίου 2016 με την συμμετοχή 1147 αθλητών και αθλητριών από δεκάδες χώρες από ολόκληρο τον κόσμο.

Το 15th Galeb Trophy δικαίως χαρακτηρίζετε ως ένα από το αρτιότερα και δυναμικότερα G1 αφού προσελκύει 46 χώρες από όλο τον κόσμο με συμμετοχές αθλητών που ανήκουν σε Εθνικές ομάδες και που αγγίζουν τους 1147συμμετέχοντες. Η αθλήτρια του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Ροβίθη Αναστασία-Γιάννα κατέκτησε την 3η θέση ενώ ο αθλητής Πιτσής Γρηγόρης ηττήθηκε από τον Σέρβο αθλητή.

Την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στους 16 καλύτερους αθλητές της Ελλάδας κάθε κατηγορίας βρίσκονται αρκετοί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγους ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας που κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΤΟΝΤΟ Παίδων και Κορασίδων. Συγκεκριμένα προκρίθηκαν οι αθλητές: Αντωνιάδης Κίμων-Αλέξανδρος, Ιωάννου Πασχάλης, Ιωάννου Ηλιάνα, Αγγής Παναγιώτης και Καραμάνης Δημήτριος οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Χαλκίδα στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου 2016 προκειμένου να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, έχοντας στόχο για νέες διακρίσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"