Τεράστια επιτυχία το 16th Kids Open Kavalas

 


820 αθλητές από  54συλλόγους συμμετείχαν στο 16ο Kids Open Kavalas

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου  το 16ο Kids Open Kavalas στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» .   

Συμμετείχαν 820 αθλητές από 54 σωματεία της Βορείου Ελλάδας. 

 

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 9:30 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 18:30 το απόγευμα. 

 

Στη διάρκεια των αγώνων βραβεύτηκαν η Παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Δήμογλου και ο Δημοσιογράφος Τάσος Πατσίδης. 

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τάεκβοντο Καβάλας και ο προπονητής του, Χάρης Παλτόγλου, επιθυμούν να εκφράσουν τα θερμά τους ευχαριστήρια προς τον Δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη, για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος στην κερκίδα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου "Αλεξάνδρα Δήμογλου" Καλαμίτσα.

 

Ευχαριστούμε τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού και Απασχόλησης της Περιφέρειας κ. Στέλιο Ιγνατιάδη και τον  Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Κώστα Χατζηαναστασίου για την στήριξη των αγώνων.

 

Επίσης, εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς το Κέντρο Ιατρικής Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Λυδία για την πολύτιμη υποστήριξη τους και τον προσφορά ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενισχύοντας την ασφάλεια των αθλητών.

 

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά τους Εθελοντές της Διασωστικής Ομάδας Νέστου για την παροχή ανεκτίμητων υπηρεσιών κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

Τέλος, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους τους υποστηρικτές του συλλόγου, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στην υλοποίηση του 16th Kids Open Kavalas. Η πολύτιμη βοήθεια τους ήταν καθοριστική για την επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα.

 

 Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε όλους τους μικρούς coach που ήταν αφοσιωμένοι στους αθλητές μας κατά τη διάρκεια των αγώνων, προσφέροντας την εκπαιδευτική τους εμπειρία και υποστήριξη. Η προσφορά τους συνέβαλε στην ανάπτυξη και επιτυχία της ομάδας.

 

Επίσης ευχαριστούμε  όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους  η οποία κρίνεται εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα. 

 

Με απόλυτη ικανοποίηση από την πλευρά μας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο 17ο  Kids Open Kavalas.









Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.