Κέρδισε τις εντυπώσεις το 9ο OPEN TAEKBONTO KABAΛΑΣ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 9ο open TAEKWONDO Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου υπό την αιγίδα του ΑΣ Ταεκβοντο Καβάλας. Για ένατη συνεχή χρονιά από όλη την βόρειο Ελλάδα έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας μέσα από τους 47 συλλόγους που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Οι αγώνες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκαν το βράδυ μέσα σε ένα γιορτινό και ευχάριστο κλίμα όπου το αθλητικό πνεύμα και η ευγενής άμυλα είχαν την τιμητική τους. Η κατάκτηση της τρίτης θέσης στην γενική κατάταξη από τον Καβαλιώτικο σύλλογο επισφράγισε για άλλη μια φόρα την δυναμική των αθλητών και των προπονητών του Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ .  
Ο πρόεδρος και προπονητής του συλλόγου είπε χαρακτηριστικά «ξεκινήσαμε πριν 9 χρόνια την υλοποίηση μιας ιδέας έχοντας ως κύριο στόχο την προβολή του αθλήματος και γενικότερα του αθλητισμού. Κάθε χρόνο η συμμετοχές αυξάνονται με ρεκόρ συμμετοχών φέτος 47 συλλόγους. To open ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ έχει γίνει πλέον θεσμός και σε αυτό συνέβαλαν πολλοί άνθρωποι και παράγοντες που πίστεψαν σε εμάς.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ως σύλλογος αλλά και εγώ προσωπικά τον Δήμο Καβάλας που για άλλη μια φορά στάθηκε δίπλα μας στηρίζοντας μας με όποιον τρόπο ήταν εφικτό. Θερμά ευχαριστώ στους αθλητικούς συλλόγους της Βορείου Ελλάδας που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους καθώς και σε όλους τους αθλητές, προπονητές, διαιτητές και βοηθούς για την άψογη συνεργασία τους. Φυσικά οι χορηγοί μας των οποίων η προσφορά ήταν καταλυτικής σημασίας για την επίτευξη μια τόσο μεγάλης διοργάνωσης.





Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών μας, για τους οποίους δεν έχω λόγια να εκφράσω το πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη και η βοήθεια τους για εμάς. Η μεγάλη επιτυχία του 9ου open TAEKWONDO Καβάλας μας δίνει την ώθηση για την ανανέωση του ραντεβού μας του χρόνου στο 10ο open TAEKWONDO Καβάλας»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.