1ο ανοιχτό Σεμινάριο Ταεκβοντο Προπονητικής, πρώτων Βοηθειών & φυσικοθεραπείας υπό την αιγίδα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος(ΕΤΑΒΕ).



Στις 22,23&24 Απριλίου 2016, στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε το 1ο ανοιχτό Σεμινάριο Ταεκβοντο Προπονητικής, πρώτων Βοηθειών & φυσικοθεραπείας υπό την αιγίδα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος(ΕΤΑΒΕ).

Η άψογη διοργάνωση σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο γνώσεων των διακεκριμένων εισηγητών ,άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες περνώντας ένα τριήμερο άκρως εποικοδομητικό , γεμάτο νέες γνώσεις αλλά και ανταλλαγή απόψεων με αξιόλογους ανθρώπους που έχουνε πάθος για τον αθλητισμό.

Το σεμινάριο απευθυνότανε στους προπονητές ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας . Φυσικά , από μια τέτια διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντο Καβάλας , Θεοχάρης Παλτόγλου ο οποίος δηλώνει παρόν σε όλες τις αξιόλογες προσπάθειες που γίνονται από την ΕΤΑΒΕ, καθώς επίσης είναι υπέρμαχος της δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο των εισηγήσεων συμμετείχαν οι κορυφαίοι : Grand Master Ky-Tu Dang, Tortosa Alameda Jesus, Ανδέας Χριστίδης και Βαβουλίδου Σμαρώ. Στο βιωματικό κομμάτι του σεμιναρίου, εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ μας παρουσίασαν την τεχνική Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης καιν της Αυτόματης Εξωτερικής Απινίδωσης. Κατά την λήξη του σεμιναρίου ,απονεμήθηκαν στους συμμετέχοντες προπονητές , διπλώματα συμμετοχής .

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και ιδιαιτέρως στον πρόεδρο της ΕΤΑΒΕ Μανώλη Χρήστο Ευελπιστούμε σε πολλές ακόμα παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-24