Χρυσό μετάλλιο για τον Παναγιώτη Συσούρκα και χάλκινο για την Μαρία Γαλακτίδου στους 3ους Προκριματικούς αγώνες της ΕΤΑΒΕ

Δύο ακόμη μετάλλια, κατέκτησαν αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους, στους 3ους Προκριματικούς αγώνες (Α/Γ) (Ε/Ν) 2014 της ΕΤΑΒΕ, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης.

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Παναγιώτης Συσούρκας σε μία ακόμη διοργάνωση «έκλεψε την παράσταση» κατακτώντας νέο χρυσό μετάλλιο, ενώ στο βάθρο ανέβηκε και η αθλήτρια του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Μαρία Γαλακτίδου η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.


Πρόκειται για δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας οι οποίοι με την αγωνιστικότητα που επέδειξαν κατάφεραν να προσθέσουν νέα μετάλλια στη μεγάλη συλλογή του καβαλιώτικου συλλόγου. 




Τέλος να αναφέρουμε ότι οι αθλητές του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Παναγιώτης Συσούρκας και Γρηγόρης Πιτσής μετά τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες, τους κλήθηκαν και θα συμμετάσχουν με την Επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ στο 1st HEREYA TROPHY που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία το Σαββατοκύριακο (29-30/11).


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-24