Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων. Χαλκίδα 14-15-16 Νοεμβρίου 2014.

Μία τεράστια πρόκληση έχει μπροστά του ο Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας του οποίου οι αθλητές και οι αθλήτριες θα λάβουν μέρος την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων ( γεν.2000, 2001, 2002) που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα.

Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και σε αυτό θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 900 αθλητές και αθλήτριες, από δεκάδες συλλόγους από ολόκληρη την χώρα. Πρόκειται για μία διοργάνωση κατά την διάρκεια της οποίας ο Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας φιλοδοξεί με γνώμονα την πολύ καλή δουλεία που γίνεται τα τελευταία χρόνια να διακριθεί, όπως άλλωστε έχουν κάνει οι αθλητές και οι αθλήτριες του, με επιτυχία σε μεγάλες διοργανώσεις μέχρι τώρα στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Οι συμμετοχές του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

Συνολικά έντεκα (11) αθλητές του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων και αυτοί είναι οι εξής:
Αρσένης Αρουσανιάν, Μαρία Γαλακτίδου, Πασχάλης Ιωάννου, Θεόδωρος Δουκίδης, Γεώργος Καλταπανίδης, Νικόλαος Λάκης, Δήμητρα Λαμπαδίτη, Γρηγόρης Πιτσής, Ευάγγελος Σπαθάρης, Παναγιώτης Συσούρκας, Μαρία Τριανταφυλλίδου.


Οι δηλώσεις του Χάρη Παλτόγλου

Ο Δάσκαλος του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, κάτοχος 5 Dan Χάρης Παλτόγλου αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα και χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

- «Για τον Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, η συμμετοχή του, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Χαλκίδας είναι μία τεράστια πρόκληση. Πρόκειται για μία μεγάλη διοργάνωση κατά την διάρκεια της οποίας θα λάβουν μέρος εξαιρετικοί αθλητές και αθλήτριες, με ήθος και αγωνιστικότητα από ολόκληρη την χώρα. Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα τον τελευταίο καιρό και πιστεύω ότι θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να φέρουν στην Καβάλα, όσο μεγαλύτερες διακρίσεις γίνεται. Αυτός άλλωστε είναι και ο βασικότερος στόχος μας».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.