Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά

WTF Παγκόσμιο Προκριματικά τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου συμπεραίνει στη μεγάλη επιτυχία



Συνολικά 15 χώρες έλαβαν τουλάχιστον το ένα εισιτήριο από τα 24 για το 2012 στο Λονδίνο Ολυμπιακών Αγώνων








Μετά από τέσσερις ημέρες δυναμική και δίκαιη αγώνες, το Παγκόσμιο WTF προκριματικό τουρνουά για το 2012 στο Λονδίνο Ολυμπιακών Αγώνων τυλιγμένη σε μια μεγάλη επιτυχία στο Μπακού, Αζερμπαϊτζάν στις 3 Ιουλίου, 2011.


Συνολικά 15 χώρες έλαβαν τουλάχιστον το ένα εισιτήριο για το Taekwondo τον ανταγωνισμό του 2012 Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου μέσω της μόλις τελείωσε-Τουρνουά WTF World Qualification.


Μέσα από το προκριματικό τουρνουά World, η οποία έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Sarhadchi Sport Center, Κορέα άρπαξε τέσσερα εισιτήρια για το τάε κβον ντο διαγωνισμό του 2012 Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου.


Έξι χώρες - φιλοξενεί το Αζερμπαϊτζάν, το Ιράν, τη Ρωσία, την Κίνα, την Κροατία και την κινεζική Ταϊπέι - κέρδισε δύο θέσεις ελλιμενισμού για κάθε Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, ενώ οκτώ χώρες - Ταϊλάνδη, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τη Σουηδία, Τουρκία, Βραζιλία, Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα - πήρε ένα σημείο στο Λονδίνο Ολυμπιακούς Αγώνες.




Ένα σύνολο από 128 αθλητές θα διαγωνιστούν για κορυφαίες διακρίσεις στο τάε κβον ντο ανταγωνισμό του 2012 Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου, και 24 σημεία ελήφθησαν μέσω αυτού του τουρνουά Qualification World στο Μπακού.


Τέσσερα σημεία θα πρέπει να αποφασίζονται στο πλαίσιο των τριμερών διαβουλεύσεων μεταξύ της ΔΟΕ, η ANOC και η WTF, που είναι γνωστή ως «wild cards», ενώ η χώρα υποδοχής της Μεγάλης Βρετανίας θα εξασφαλίσουν αυτόματα τους αριθμούς, η οποία ανακοίνωσε ήδη τις διαιρέσεις βάρος στην οποία αθλητές των οποίων θα ανταγωνιστεί - άνδρες κάτω των 68kg, άνδρες κάτω από 80 κιλά, γυναίκες-57kg και γυναίκες-67kg.


Οι ιδιοκτήτες του το υπόλοιπο 96 Ολυμπιακή εισιτήρια θα αποφασιστεί μέσω ηπειρωτικά πρωταθλήματα προσόντων: 24 σημεία κάθε μέσα από το προκριματικό τουρνουά της Ασίας (σε 4 έως 6 Νοέμβριος στην Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη), το προκριματικό τουρνουά Pan American (σε 18 έως 20 Νοεμ. στο Queretaro, Μεξικό) και το Ευρωπαϊκό προκριματικό τουρνουά (με 27 έως 29 Ιανουάριος 2012 στο Καζάν, Ρωσία).



Δεκαέξι αθλήματα θα αποφασιστούν μέσω της Αφρικής προκριματικό τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 11 - 12 Ιανουάριος στο Πορτ Σάιντ της Αιγύπτου, ενώ η Ωκεανία Προκριματικά Τουρνουά (σε Sep.11, στη Νουμέα, Νέα Καληδονία) θα αποφασίσει σχετικά με οκτώ θέσεις για το τάε κβον ντο ανταγωνισμού του 2012 στο Λονδίνο Ολυμπιακών Αγώνων.



Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"