Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά

Βλαδιβοστόκ, Ρωσία Set για 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Poomsae

   
Η τριήμερη ετήσια εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο 1061-σπορ κάθισμα Olympiets συγκρότημα, αναμένεται να προσελκύσει περίπου 571 αθλητές από 52 χώρες, με βάση την είσοδο.


Η πρώτη έκδοση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Taekwondo Poomsae πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ της Κορέας το 2006, αντλώντας 525 αθλητές από 57 χώρες, σε σύγκριση με 400 αθλητές από 50 χώρες στο 2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Poomsae στο Incheon, Κορέα.


Η τρίτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα, στην Τουρκία το 2008 με 363 αθλητές από 48 χώρες που συμμετέχουν, ενώ συνολικά από 564 αθλητές από 59 χώρες συμμετείχαν στο 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Poomsae στο Κάιρο της Αιγύπτου το 2009. Το προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Poomsae διεξήχθησαν στην Τασκένδη, Ουζμπεκιστάν το 2010, με τη συμμετοχή από 443 αθλητές από 58 χώρες.


Μεταξύ εντυπωσιακό αθλητές στο επερχόμενο πρωτάθλημα Βλαδιβοστόκ είναι Young-Ae Κορέας Seo, οι πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής poomsae, και η αδελφή Linda Sim της Σιγκαπούρης, οι οποίοι θα ανταγωνίζονται για τις κορυφαίες τιμές σε μεμονωμένες 2η Κατηγορία master των γυναικών.


Οκτώ χώρες να στείλουν περισσότερα από 15 αθλητές στο Βλαδιβοστόκ πρωταθλήματα. Αυτοί είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες (24 αθλητές), το Ιράν (23), φιλοξενεί τη Ρωσία (21), Κινεζική Ταϊπέι (20), Γερμανία (16), Αυστραλία (15), Κίνα (15) και την Αίγυπτο (15). Κορέα στέλνει έξι άνδρες και πέντε αθλήτριες.


Για πρώτη φορά στην WTF Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Poomsae ιστορία, συμμετέχουν οι διαγωνιζόμενοι θα φορούν την WTF αναγνωρισμένων στολές ανταγωνισμό poomsae.


Οι αθλητές θα διαγωνιστούν για 18 χρυσά μετάλλια επάνω για τις αρπαγές στο Βλαδιβοστόκ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Poomsae.


Συνολικά 50 διεθνείς διαιτητές poomsae θα χοροστατήσει στο Βλαδιβοστόκ πρωταθλήματα, στην οποία τρία δικαστήρια θα πρέπει να χρησιμοποιείται.
Μετά την εκτέλεση δύο από την 1η τέσσερις υποχρεωτικές poomsae προκαθορίζεται από την WTF, στην κορυφή 50 τοις εκατό των συμμετεχόντων θα προκριθούν για τον επόμενο γύρο, σύμφωνα με τη μέση βαθμολογία των δύο παραστάσεων.


Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερα από 21 ανταγωνιστές και οι αθλητές χωρίζονται σε δύο ομάδες στον προκριματικό γύρο, σύμφωνα με κλήρωση, τα 50 τοις εκατό των συμμετεχόντων σε κάθε ομάδα θα προχωρήσει στον ημιτελικό γύρο.


Το top 50 τοις εκατό των συμμετεχόντων θα πρέπει να εκτελέσει δύο από το 2ο τέσσερις υποχρεωτικές poomsae προκαθορίζεται από την WTF και εκ των προτέρων, οι πρώτοι οκτώ αθλητές σε κάθε κατηγορία (άτομο, ομάδα και ζευγάρι) θα επιλεγούν για τον τελικό γύρο, σύμφωνα με το μέσο όρο βαθμολογία από τις δύο παραστάσεις.


Οι οκτώ αθλητές σε κάθε κατηγορία θα είναι υποχρεωμένος να παράσχει τα υπόλοιπα δύο δεύτερη υποχρεωτική poomsae. Η κατάταξη στην πρώτη τετράδα των αθλητών σε κάθε κατηγορία θα αποφασιστεί από τη μέση βαθμολογία των δύο παραστάσεων.


Στην περίπτωση που υπάρχουν οκτώ ή λιγότερα άτομα ή ομάδες ανά περιφέρεια, που αυτόματα θα προκριθεί στον τελικό χωρίς να έχει προηγηθεί και ημιτελικό γύρο. Στην περίπτωση που υπάρχουν 20 ή λιγότερα άτομα και ομάδες ανά περιφέρεια, που αυτόματα θα πληρούν τις προϋποθέσεις για τον ημιτελικό γύρο, χωρίς προκαταρκτικά. Κατά συνέπεια οι πρώτοι οκτώ άτομα ή ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό γύρο. Οι κορυφαίες τέσσερις αθλητές της κατηγορίας θα λάβουν μετάλλια και τα πιστοποιητικά.


Στις 28 Ιουλίου, σε έκτακτη συνεδρίαση WTF Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Hyundai Βλαδιβοστόκ. Κατά τη συνάντηση WTF Συμβούλιο, το Συμβούλιο θα αποφασίσει σχετικά με τους τόπους υποδοχής για το 2013 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WTF Taekwondo και το 7ο Παγκόσμιο WTF Taekwondo Poomsae Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το 2012. Οι συμμετέχοντες θα ακούσει εκθέσεις για την τρέχουσα κατάσταση σχετικά με το προστατευτικό και το σύστημα βαθμολόγησης (PSS).


Στις 29 Ιουλίου, θα υπάρξει μια τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Taekwondo Poomsae στο χώρο, η οποία θα περιλαμβάνει διάφορα προγράμματα.


Στην τελετή έναρξης, σε 10 λεπτά με ρωσικό taekwondo απόδοση και 15 λεπτά με WTF Taekwondo απόδοση της ομάδας Επίδειξη έχουν προγραμματιστεί.


Η τελετή έναρξης θα προβάλει μια πενταμελής ομάδα kyorugi αντιστοιχία έκθεσης. Τέσσερις χώρες της Τουρκίας, το Αζερμπαϊτζάν, τη Ρωσία και την Κορέα θα στείλει αντίστοιχη πενταμελής ομάδες τους μέχρι το Βλαδιβοστόκ για τον αγώνα της έκθεσης. Ένας άλλος ημιτελικός αγώνας έχει προγραμματιστεί στις 30 Ιουλίου και το τελευταίο παιχνίδι και ένα χάλκινο μετάλλιο decider θα λάβει χώρα στις 31 Ιουλίου.


Ένα ακόμα εντυπωσιακό θα είναι μια free-style ανταγωνισμό φιλία poomsae συμμετοχή εθνικών ομάδων από τις Φιλιππίνες, την Τουρκία και το Βιετνάμ. Free-style poomsae είναι η απόδοση με βάση taekwondo τεχνικές με τη σύνθεση της μουσικής και χορογραφίας.
 
World Taekwondo Federation

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"