ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-24

 


Αγιασμό  για τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας παρουσία του Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στεφάνου.

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, στις 7:30 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος Αγιασμός των τμημάτων του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας . Η προσέλευση των αθλητών, τόσο παλαιών όσο και νέων, ήταν αθρόα.


Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανος τέλεσε τον Αγιασμό και, στο τέλος, ευχήθηκε για μια καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Μακκίδου Θεονίτσα, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε για μια επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχαριστίες της προς τους γονείς για τη συνεχή στήριξή τους.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού Δήμου Καβάλας κ. Απόστολος Μουμτσάκης, καθώς και η πρόεδρος της β/θμιας σχολικής επιτροπής Δήμου Καβάλας, κα Ανθη Χατζηφραντζη. Επίσης, παρόντες ήταν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι: Κίμωνας Παπαδόπουλος και Κώστας Παπακοσμάς.


Ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους παρευρισκόμενους και δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει μια ακόμα επιτυχημένη αθλητική χρονιά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.