ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ


 

▫️Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε σε μια φιλική συνάντηση που  διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Τιτάνες Αμπελοκήπων και ο Αθλητικός Σύλλογος Δαναός Ωραιοκάστρου στο Ωραιόκαστρο.


▫️Στη συνάντηση συμμετέχουν 15 αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τον προπονητή  του συλλόγου, Παλτόγλου Χάρη.


 ▫️Στόχος της συνάντησης είναι οι αθλητές να μάθουν περισσότερα για το ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο και να αποκομίσουν εμπειρίες.


▫️Το πρωτάθλημα έχει την ονομασία "KIDS Kicking" και περισσότεροι από 1.000 αθλητές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα συμμετείχαν σε αυτό.


▫️Στην φιλική αυτή συνάντηση οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ενάντια σε άλλους αθλητές του Ταεκβοντό, να ενισχύσουν τις δεξιότητες τους και να αποκτήσουν εμπειρία στον αγώνα.


 ▫️Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια συναρπαστική ημέρα γεμάτη Ταεκβοντό και αγώνες.


▫️Η διοργάνωση αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους αθλητές του Ταεκβοντό να ανταλλάξουν εμπειρίες και να εξασκηθούν σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.


▫️Οι αγώνες Ταεκβοντό αποτελούν ένα από τα πιο θεαματικά και δημοφιλή άθληματα στην Ελλάδα και οι αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντο Καβάλας ήταν έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.


▫️Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"