Ένα χρυσό και ένα χάλκινο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 2022 στη Χαλκίδα




Oλοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων –  Κορασίδων και το Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα για το έτος 2022.

Περισσότεροι από 700 αθλητές από όλη τη χώρα συμμετείχαν στους αγώνες. Ο Σύλλογος μας βρέθηκε στη Χαλκίδα στις 4,5 και 6 Νοεμβρίου συμμετέχοντας συνολικά με  πέντε αθλητές. Συγκεκριμένα στο διασυλλογικό αγωνίστηκαν η   Λαζάρου Σοφια όπου και κατέκτησε  την πρώτη θέση(Χρυσό μετάλλιο),η Παλτόγλου Βασιλική που κατέκτησε την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) και  ο Κωνσταντινίδης Σάββας  κατέκτησε την πέμπτη θέση. Στο Πανελλήνιο Παίδων – Κορασίδων συμμετείχαν η Ευμορφοπούλου Αθανασία  και   η Πατένταλη Κυριακή που κατέκτησε την πέμπτη θέση.


Ο προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας Παλτόγλου Χάρης μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε: είμαι απόλυτα  ικανοποιημένος από την παρουσία των αθλητών μας. Είχαμε αρκετές ατυχίες εξαιτίας κάποιων  τραυματισμών, παρ όλα  αυτά καταφέραμε να σταθούμε επάξια  κατακτώντας σημαντικές θέσεις και αποσπώντας μετάλλια. Το επίπεδο όλων των αθλητών όπως είναι αναμενόμενο σε αγώνες πανελλήνιας εμβέλειας, ήταν πολύ υψηλό.

Από τους συγκεκριμένους αγώνες  θα στελεχωθεί η εθνική ομάδα όπου και θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  στη  Μάλτα. Ως σύλλογος αφήσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις και δεχτήκαμε συγχαρητήρια για τους αθλητές μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"