Τρία (3) μετάλλια για τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο 6ο Διεθνές Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ G1

Την σπουδαία δυναμική του και σε Παγκόσμιο επίπεδο απέδειξε ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας κατά τη διάρκεια του 6ου Διεθνούς Πρωταθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ G1 (6th international G1 TAEKWONDO Tournament) το οποίο με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το τριήμερο 10,11 και 12 Ιουνίου.
Οι συνολικές συμμετοχές στους αγώνες από ολόκληρο τον κόσμο ξεπέρασαν τις 500 μέσα από το δυναμικό παρόν 44 χωρών με τους αθλητές του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας να ξεπερνάνε τους εαυτούς τους, κατακτώντας 3 μετάλλια, σε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερης αγωνιστικής βαρύτητας καθώς είναι βαθμολογούμενο για τους Ολυμπιακούς αγώνες..
Τα μετάλλια του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας
Συγκεκριμένα τη,2η θέση στο 6ο Διεθνές Πρωταθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ G1 κατέκτησε η Μαρία Τριανταφυλλιδου και την 3η θέση κατέκτησαν οι Γρηγόρης Πιτσής και Πασχάλης Ιωάννου. Στους συγκεκριμένους αγώνες έλαβαν μέρος και οι αθλητές Παναγιώτης Συσούρκας και Δημήτρης Καραμάνης οι οποίοι κυρίως λόγω της ατυχίας δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν.



Οι επιτυχίες αυτές έρχονται να προστεθούν στην ανοδική πορεία που έχει επιδείξει ολόκληρη τη χρονιά ο καβαλιώτικος σύλλογος. Οι αθλητές του συλλόγου το μόνο σίγουρο είναι ότι στάθηκαν επάξια ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα για άλλη μια φορά ότι ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας είναι μια υπολογίσιμη δύναμη όχι μόνο σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια στον ακούραστο προπονητή του συλλόγου Θεοχάρη Παλτόγλου ο οποίος από την πλευρά του δήλωσε τα εξής:

-”Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας οι οποίοι συμμετείχα στους αγώνες, είτε κατάφεραν μια θέση στην τριάδα είτε όχι. Έδειξαν το ταλέντο τους, το πάθος τους, την επιμονή τους αλλά και το λαμπρό ήθος τους, βγάζοντας τον καλύτερο τους εαυτό και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τα παιδιά μας και βλέποντας τα, μπορώ να δεσμευτώ με σιγουριά για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον”.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.