Επτά (7) αθλητές του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας μετά τις τελευταίες εξαιρετικές επιδώσεις τους έχουν συμπεριληφθεί στο κλιμάκιο της ΕΤΑΒΕ .

Επτά (7) αθλητές του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας μετά τις τελευταίες εξαιρετικές επιδώσεις τους έχουν συμπεριληφθεί στο κλιμάκιο της ΕΤΑΒΕ και άμεσα θα κληθούν να λάβουν μέρος στις προπονήσεις σε επίπεδο Βόρειας Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές αυτοί είναι οι εξής:
Παναγιώτης Συσούρκας, Γρηγόρης Πιτσής, Πασχάλης Ιωάννου, Δημήτριος Σπανός, Μαρία Τριανταφυλλίδου, Έλενα Λουτσίδου και Ηλιάνα Ιωάννου.
Να σημειώσουμε το γεγονός ότι η βαθμολογία των αθλητών και αθλητριών καταρτίζεται ως εξής : Χρυσό μετάλλιο 8 βαθμοί, Αργυρό μετάλλιο 6 βαθμοί, Χάλκινο μετάλλιο 4 βαθμοί. Τα σύνολα είναι προοδευτικά και θα περιλαμβάνουν, τα 3 προκριματικά πρωταθλήματα της ΕΤΑΒΕ για το 2014, Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το Διεθνές πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ, στο οποίο επιπρόσθετα έχουμε στην βαθμολογία και 1 βαθμό ανά νίκη.
Παροχές:
1. Δύο εργομετρικές εξετάσεις κάθε χρόνο, μία στην αρχή της έναρξης των κλιμακίων και μία στο τέλος.
2. Για τις ηλικίες παμπαίδων/ πανκορασίδων, παίδων/ κορασίδων, εφήβων/νεανίδων Συμμετοχή σε δύο τουρνουά τον χρόνο.
3. Για τις ηλικίες Ανδρών/ Γυναικών Συμμετοχή σε πρωταθλήματα G1 και GP ανάλογα με τις δυνατότητες αλλά και τις επιδιώξεις του αθλητή.
4. Παροχή αθλητικής ένδυσης, μία τσάντα και δύο μπλουζάκια.
5. Διαμονή και σίτιση στο προπονητήριο τις ημέρες των προπονήσεων για τους αθλητές που βρίσκονται εκτός των Νομών Θεσ/νίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Πέλλας.

 6. Σεμινάρια αθλητικής ψυχολογίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-24