Η… αυλαία έπεσε με το river party στον ποταμό Νέστο.






Μια ακόμη πετυχημένη χρονιά πέρασε για τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας. Η…αυλαία έπεσε με το river party στον ποταμό Νέστο την Κυριακή 29 Ιουνίου, με πολλά χαμόγελα καθώς όλοι πάνε για διακοπές και έχουν δώσει ραντεβού για το Σεπτέμβριο για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. 


"Μία ακόμη λοιπόν πετυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της για τον Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και ο σύλλογος διοργάνωσε την προηγούμενη Κυριακή (29/6), προς τιμήν των αθλητών και των αθλητριών του, river party στον ποταμό Νέστο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτέλεσε δίχως άλλο «κερασάκι στην τούρτα» της πετυχημένης χρονιάς που ολοκληρώθηκε και σε αυτήν έλαβαν μέρος όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου με τις οικογένειές τους. Να τονιστεί ότι στο καταπράσινο μέρος δίπλα στο ποτάμι του Νέστου, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας είχαν τη δυνατότητα να παίξουν, να διασκεδάσουν και κυρίως να κάνουν πολλές αθλοπαιδιές.



Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και ο δάσκαλος Χάρης Παλτόγλου θεωρούν υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν δημόσια όλους τους γονείς των 
αθλητών και των 
αθλητριών για τη τεράστια εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σύλλογο μία ακόμη χρονιά. Παράλληλα εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι, με τη διαβεβαίωση ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ανοίξει ο κύκλος μιας ακόμη πετυχημένης χρονιάς με πολλή όρεξη, με ακόμη περισσότερη δουλειά και με πολλές άλλες δραστηριότητες και νέα τμήματα ενηλίκων αυτοάμυνας».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.