Έντεκα μετάλλια (11) η συγκομιδή για τον ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Καβάλας 1ο προκριματικό πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (14-15/16)

Μόνιμη συνήθεια αποτελούν πλέον για τον ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ οι κατακτήσεις μεταλλίων. Έτσι οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των αθλητών και των αθλητριών του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (14-15/6) και η συγκομιδή των έντεκα (11) μεταλλίων, στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα TaeKwonDo στις κατηγορίες (Π/Κ) 2001-2005 για την δημιουργία των κλιμακίων του 2015 που διοργάνωσε η ΕΤΑΒΕ, ήρθε πολύ φυσιολογικά. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διάκριση για τον σύλλογο ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας το 2013-2014 που τον δίνει ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία σαν σύλλογο σε επίπεδο Bόρειας Ελλάδας. Μάλιστα η ικανοποίηση που επικρατεί από πλευράς όλων, κυρίως δε από πλευράς του Δασκάλου του συλλόγου, κατόχου 5 νταν Χάρη Παλτόγλου είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη. Τα μετάλλια του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Αναλυτικά τα έντεκα (11) μετάλλια του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στους αγώνες που συμμετείχαν συνολικά 51 σύλλογοι και περισσότεροι από 380 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Bόρεια Ελλάδα κατέκτησαν οι: Χρυσό μετάλλιο: Ελένη Λουτσίδου, Γρηγόριος Πιτσής. Αργυρό μετάλλιο: Κίμων-Αλέξανδρος Αντωνιάδης, Ηλιάνα Ιωάννου, Πασχάλης Ιωάννου, Γεώργιος Λαμπαδίτης και Μαρία Τριανταφυλλίδου. Χάλκινο μετάλλιο: Δημήτριος Καραμάνης, Κυριακή Λογοθέτη, Σοφία Πετρίδου και, Γρηγόριος Σουτλόγλου. 
 Τέλος σε όλα τα παραπάνω να αναφέρουμε ότι την Κυριακή 29 Ιουνίου ο ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας διοργανώνει river party στον ποταμό Νεστο Χρυσούπολης για τους αθλητές, γονείς και φίλους του συλλόγου, στο πλαίσιο της πετυχημένης περιόδου που κλείνει με τεράστιες επιτυχίες. Και μεγάλες διακρίσεις στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"