2 νέα χρυσά και 4 χάλκινα μετάλλια για τον Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλα

Δύο χρυσά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια ήταν η συγκομιδή του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας κατά τη διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (12-13/4)
Για τον Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας η συγκομιδή μεταλλίων σε κάθε διοργάνωση στην οποία λαμβάνει μέρος αποτελεί την πλέον ευχάριστη «ρουτίνα» και αυτό επαναλήφθηκε κατά τη διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (12-13/4) στην Θεσσαλονίκη. Ένα διασυλλογικό πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια του οποίου οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας, συνολικά κατέκτησαν δύο χρυσά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια.
Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Ένωσης Ταεκβοντό Βόρειας Ελλάδας, σημείωσαν απόλυτη επιτυχία και βέβαια το σημαντικότερο είναι ότι ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας για άλλη μία φορά έβαλε την δική του πετυχημένη «σφραγίδα» στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.
Τα μετάλλια του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας

Συνολικά 6 ήταν τα μετάλλια τα οποία πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας εκ των οποίων τα 2 ήταν χρυσά και τα υπόλοιπα 4 ήταν χάλκινα.
Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Γρηγόριος Πίτσης και Παναγιώτης Συσούρκας.
Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι: Γεώργιος Λαμπαδίτης, Νικόλαος Λάκης, Ευάγγελος Σπαθάρης και Νικόλαος Χαϊδαρίδης.
Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι οι αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας, μετά τα χρυσά μετάλλια τα οποία κατέκτησαν, Γρηγόριος Πιτσής και Παναγιώτης Συσούρκας, θα συμμετάσχουν στα κλιμάκια της Ε.Τ.Α.Β.Ε. τα οποία θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους από την 1η Μαΐου 2014 στο πρότυπο προπονητήριό της, με σκοπό την προετοιμασία των αθλητών για τη συμμετοχή τους σε διεθνή πρωταθλήματα, κάνοντας προπονήσεις στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, 1000 τετραγωνικών μέτρων. 
Διακρίσεις και για άλλους αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας
Πλην των 6 αθλητών και αθλητριών του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας οι οποίοι κατέκτησαν μετάλλια, να σημειώσουμε ότι και αρκετοί άλλοι αθλητές του Καβαλιώτικου συλλόγου ξεχώρισαν για την αγωνιστικότητά τους φέρνοντας διακρίσεις στο σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα διακρίσεις σημείωσαν οι αθλητές Γρηγόρης Σουτλόγλου, Δήμητρα Λαμπαδίτη, Θοδωρής Δουκίδης, Δημήτριος Καραμάνης, Πασχάλης Ιωάννου, Μαρία Γαλακτίδου, Αναστάσιος Τσαλμάς, Βασίλειος Τσαλμάς, Δημήτριος Μαυρίδης, Μαρία Τριανταφυλλίδου και Σοφία Πετρίδου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-24