Α.Σ.ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Με επιτυχία στις εξετάσεις μαύρων ζωνών και Nταν.

Συνεχίζοντας τις πλούσιες δραστηριότητές του και μέσα στο 2014, ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας έλαβε μέρος το προηγούμενο Σάββατο (25/1) στις προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών και νταν οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη.
Οι εξετάσεις προκηρύσσονται δύο φορές το χρόνο από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό η οποία είναι ο μοναδικός φορέας που πιστοποιεί την κατοχή μαύρων ζωνών στη χώρα μας.
Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στις προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών και νταν με απόλυτη επιτυχία είναι οι εξής: Γιαννέστρας Δημήτρης – Στέφανος 2ο νταν, Γιαννέστρα Ειρήνη – Μαρίνα 2ο νταν, Τουλατζής Μάριος 1ο νταν, Δουκίδης Θοδωρής 1ο νταν, Θεοδωρίδης Σπύρος 1ο νταν, Αθανασιάδης Γιάννης 1ο νταν, Μουτάφη Δήμητρα 1ο νταν, Τσικνάκης Μιχαήλ- Φίλιππος 1ο νταν, Κρίκογλου Ιορδάνης 1ο νταν, Μαυρίδης Δημήτρης 1ο νταν, Τσάλμας Βασίλειος, Τσάλμας Αναστάσιος 1ο νταν, Χρηστίδης Θεόδωρος 1ο νταν. 
Κλήθηκε ως εξεταστής ο Χάρης Παλτόγλου
Θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ο δάσκαλος του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου κλήθηκε ως εξεταστής από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά το σημαντικό ρόλο που κατέχει σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς και την αναγνώριση της Ομοσπονδίας στο μεγάλο και πλούσιο έργο του. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"