ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Π/Κ 2013

Πρωταθλητές Ελλάδος στις κατηγορίες τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στα Ιωάννινα αναδείχθηκαν οι αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας Παναγιώτης Συσούρκας και Μαρία Τριανταφυλλίδου
Πρωταθλητές στις κατηγορίες τους κατά τη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος Ελλάδος παίδων και κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων από τις 15 μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου αναδείχθηκαν δύο αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας στις κατηγορίες τους. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Συσούρκα και Μαρία Τριανταφυλλίδου, δύο αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας οι οποίοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν, για το αγωνιστικό πνεύμα το οποίο επέδειξαν και ταυτόχρονα να εντυπωσιάσουν με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν.
Σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου όπως αυτό το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, που έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών με 1200 αθλητές και αθλήτριες, η προσπάθεια των αθλητών του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας ήταν πολύ μεγάλη αφού, εκτός από τους αντιπάλους που είχαν να αντιμετωπίσουν, ξεπέρασαν και τα προβλήματα υγείας από ιούς της εποχής, δείχνοντας έτσι με τη συμμετοχή τους, την αγάπη τους για το άθλημα. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα διακρίθηκαν και αρκετοί άλλοι αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας παρά το γεγονός ότι δεν κατέκτησαν μετάλλια. Αυτοί είναι οι Μαρία Γαλακτίδου, Θοδωρής Δουκίδης, Γιώργος Καλταπανίδης, Δημήτρης Καραμάνης, Δήμητρα Λαμπαδίτη, Κωνσταντίνος Πέτρου και Γρηγόρης Πίτσης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"