Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι φιλικοί αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.


Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή από τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, για 5η συνεχή χρονιά στην πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» φιλικοί αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.
Πάνω από 20 σύλλογοι, περισσότεροι από 300 αθλητές και εκατοντάδες γονείς τίμησαν με την παρουσία τους αυτήν την όμορφη αθλητική εκδήλωση, στο ειδικά διαμορφωμένο γυμναστήριο, καθώς σε τέσσερις αγωνιστικούς χώρους και με ηλεκτρονικούς θώρακες DAEDO, οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό δείχνοντας παράλληλα και το λαμπρό μέλλον του αθλήματος.
Από την πλευρά του συλλόγου, η πρόεδρος του κ. Θεώνη Μακκίδου ευχαρίστησε τα μέλη για την αμέριστη στήριξη για την πραγματοποίηση των αγώνων και τους αθλητές του συλλόγου για την κατάκτηση των περισσοτέρων μεταλλείων της διοργάνωσης.
Ειδική αναφορά έκανε στον Περιφερειάρχη Καβάλας κ. Αρχέλαο Γρανά τον οποίο ευχαρίστησε για την οικονομική στήριξη υλοποίησης των αγώνων αλλά και στον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού – Πολιτισμού Καβάλας κ. Κωνσταντίνο Παπακοσμά για την παρουσία του στους αγώνες.

Τέλος ο προπονητής του συλλόγου που επιμελήθηκε την εκδήλωση μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι αθλητές, από όλα τα σωματεία και συλλόγους που συμμετείχαν στους φιλικούς αγώνες, ενώ αναφέρθηκε και στο προσωπικό ρίσκο που πήρε, έτσι ώστε σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους να υπάρχουν ηλεκτρονικοί θώρακες, ενώ δεν έκρυψε πως, σε συνεργασία με τον σύλλογο θα πραγματοποιηθούν κι άλλες εκδηλώσεις, πολύ πιθανόν μετά το Πάσχα.

Οι συμμετέχοντες σύλλογοι :
Α.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ, Α.Γ.Σ.ΞΑΝΘΗΣ, Α.Κ.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, Α.Σ.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, Α.Σ.ΕΔΕΣΣΑΣ, Α.Σ.ΙΑΝΝΙΝΩΝ, Α.Σ.ΛΕΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Α.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ, Α.Σ.ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ, Α.Σ.ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Α.Σ.ΟΡΦΕΑΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ, Α.Σ.ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, Α.Σ.ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, Α.Σ.ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Α.Σ.ΣΙΝΤΙΚΗΣ, Α.Σ.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, Φ.Ο.ΣΟΥΦΛΙΟΥ, ΑΘΛΟΡΑΜΑ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ, Α.Σ.ΤΟΛΜΗ ΚΙΛΚΙΣ, Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


Ενώ οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο από τον Α.Σ Καβάλας είναι:

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:
1. ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:
1. ΓΑΛΑΚΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
2. ΛΑΜΠΑΔΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
3. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
4. ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
5. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
6. ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
7. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:
1. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
2. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΧΡΥΣΑ
3. ΛΟΥΣΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
4. ΤΣΕΤΙΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
5. ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
6. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
7. ΠΙΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
8. ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
9. ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
10. ΔΟΥΚΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ΣΥΣΟΥΡΚΑΣ ΣΤΟ Galeb Belgrade Trophy.

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM"